lauantai 15. lokakuuta 2016

Puvustuksen haasteita

15. lokakuu 2016


Nyt on tarvetta promokuville. Ekat kuvat otettiin jo toukokuussa. Tässä toukokuulta taattua Maurice Chevalier -tyyliä. Tässä vaiheessa kukaan ei tiennyt syksyn shown sisällöstä juuri mitään. Lotta tuskin sitäkään, mihin on lupautunut mukaan. Niina ja Hanna viime vuoden kokeneina tietävät jo mitä odottaa.



Lokakuussa line-up alkaa olla valmis. Nyt tiedetään, mitä numeroita on tulossa. Tässä Kolme iloista rosvoa eli Giorgio ja Zorbas ja Konstantin.

"Me hiljaa hiljaa soudetaan, nyt Välimeren yössä,
 on kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä.
 On vene väkee väärällään, se hämmästyttää määrällään,
 yön pimeän suojissa hääräävät ruorissa Giorgio ja Zorbas ja Konstatin..."






Pikkuorava -numerokin alkaa olla valmis. Niina ja Lotta ovat saaneet päähänsä pannat, mutta korvat puuttuvat vielä. Onneksi muuan ihana ihminen Facebookin Keskusta kierrättää -ryhmästä lupasi tekoturkiksen palasia, josta saa varmaan tehtyä korvat. Sitten Sauli ja pikkuoravat -numeron puvustus on valmis.. 





Toinen puvustajan päänsärky oravan korvien lisäksi on Niinan EU-lippu -hame. Saako pienen lipun riittämään Niinan ympärille? TTIP -kauppasopimusta käsittelevän numeron kohokohta on se, kun Niina lipuu pelkkään lippuun pukeutuneena. Onnistuuko se?? Puvustaja Tilda tässä tuumailevan näköisenä, lippu roikkuu odottamassa toimenpiteitä. Lotta nauraa taustalla.



ONNISTUI! Onneksi olen aikoinaan ommellut tarpeeksi barbeille iltapukuja. Osasin arvioida Niinan vartalon mallin samalla perusteella. Tarranauha kiinnitys on yllättävän kätevä. JEE!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti