perjantai 27. heinäkuuta 2018

Tervetuloa esitykseen!

Sähkeet Uutiskomediashow päänäyttämönä toimii Ravintola Kaisaniemi. Pääsemme tilaan yleensä klo 15 tienoolla, jolloin alkaa illan shown valmistelu. Kuvassa Hanna ja Niina äänitestissä. Joskus äänitestin tekeminen jää vajaaksi, jos yleisö on tullut hyvin aikaiseen sisään, kuten kauempaa tulevien tilausajobussien yhteydessä usein käy. Silloin olemme esittäneet esimerkiksi aiempien vuosien ohjelmistoa, jotta äänet saataisiin kohdilleen. Äänilaitteistomme on jo monena vuonna ollut vuokrattuna Äänimies -yritykseltä Espoossa. Usein illan päätteeksi lähdemme palauttamaan laitteistoa - se on meille tekijöille mukavampaa kuin herääminen aamulla aikaisin!








Syksyllä 2017 meillä oli käytössä uutispöytä,
joka olikin oikein toimiva ratkaisu.



Tanssijan täytyy lämmitellä ennen esitystä. Apuna syksyn 2017 esityksissä toimi tällä kerralla kanssaesiintyjä Hanna. 


Ravintola on valmistautunut ottamaan vastaan asiakkaita. Parhaimmillaan Ravintola Kaisaniemeen mahtuu 200 henkilöä. Siksi se soveltuu hyvin Sähkeiden kaltaiselle esitykselle, joka on myös isojen ryhmien suosiossa. 





Ja esitys on alkanut! Syksyn 2017 alkulauluna oli Village peoplen vetävä You can't stop the music, joka Sähkeissä käsitteli Sipilän hallituksen kolmea ensimmäistä vuotta. 


***********

Syksyllä 2017  kaksi esitystä järjestettiin Kampissa hotelli Pressan yökerhossa. Jännitin uutta tilaa melkoisesti, koska törmäsin ensimmäistä kertaa elämässä tietokone-ohjattuihin valoihin. Kuin ihmeen kaupalla valot saatiin toimimaan ennen esitystä hyvin, vaikka tyydyinkin perusvalaistukseen sinä vuonna. Toisin oli ravintolalaiva Wäiskillä, jossa yleensä hyvin toimineita led-valoja oli melkein mahdoton saada toimimaan normaalilla tavalla. Otsa hikosi, kun vain tunti ennen kuin yleisö tuli sisään näyttämö oli yhä pimeänä. Led-valoihin oli nimittäin joku ohjelmoinut systeemin, jossa valot välkkyivät - yllätys yllätys - musiikin rytmiin! Kaikki vaikutti toimivan siis hyvin ennen kuin musiikki kytkettiin päälle. Silloin alkoi led-valosirkus! Lopulta saimme ongelman pois kaikista paitsi yhdestä valosta kuudesta. Yleisö ei onneksi ollut huomannut mitään ongelmaa valoissa.. 





 Tuottaja Tilda tuli vastaanottamaa viimeisiä ryhmiä Pressan ulko-ovelle. Siinä oli aikaa myös parille selfielle



Alla kuva Wäiskiltä, joka on nyt siirtynyt uusille omistajille ja on nimeltään Ravintolalaiva Georgia. Kiitos Tero, Jani ja Jan hauskoista vuosista Wäiskillä!


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti