perjantai 11. lokakuuta 2024

Keittoa ja komediaa - käsikirjoittajia tavattavissa!


Huh miten kiireinen onkaan viikko ollut! Myynti on alkanut käydä vilkkaana, etenkin Iloinen iltapäivä-esityksiin Veturitalleille. Siellä on marraskuisina tiistaina tarjolla lohikeittoa tai kurpitsakeittoa ja tietysti Sähkeet Uutiskomediashow 2024. Ilmeisesti on paljon ihmisiä, jotka tulevat mielellään teatteriin päivällä. Meistähän se on vain mukavaa ja toivomme tulevaisuudessa vielä lisäävämme näitä tiistai-esityksiä. 

Keittoteema jatkuu meillä työhuoneella, jossa on lauantaina 12.10. Pienen pienet Sadonkorjuumyyjäiset. Tervetuloa vain kaikki Helsingissä Sibeliuspuiston lähellä liikkuvat. Meillä on puoti auki klo 13-15 ja tarjolla on mm. juureskeittopusseja ja parveketomaatteja! Syy näille pikkumyyjäisille on parveketomaateissa, jotka yllättivät viljelijänsä (minut) tuottamalla kymmenittäin pieniä mutta tavattoman herkullisia tomaatteja. Nyt niitä on kypsynyt kymmeniä samanaikaisesti. Välttyäkseni yliannostukselta tomaattien suhteen ajattelin, että olisi kiva päästä osasta eroon. Kun tuttavapiirissä on vielä pari taiteilijaa, päätimme pitää ex tempore nämä pienet myyjäiset. Myynnissä on akvarelleja taiteilija Anni Kuulalta ja Mari Tolvanen-Arslanin keramiikkaa. Lisäksi myynnissä on tietysti Sähkeet Uutiskomediashow lippuja ja edullisia show&dinner -paketteja Bottalle ja Veturitalleille JA tietysti Iloinen iltapäivä-esityksen Keitto ja Komedia -lahjakortteja! 

Käsikirjoittajiakin on lupautunut paikalle, sillä käsikirjoituskokouksemme alkaa myyjäisten jälkeen. Tulkaapa siis moikkaamaan ja kuulemaan syksyn shown aiheista. Myös uusia poliittisia aiheita ensi vuoden showhun toivotetaan tervetulleeksi! 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti